big-symbol

“Door naar de klant te luisteren. Dankzij ons ruime aanbod in samenhang met de bulk aan ervaring van onze monteurs, kunnen wij iedere bestuurder bieden wat hij nodig heeft.”

Bij Quick Car Repair weet u waar u aan toe bent. Met een prijsopgave vooraf komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast ondersteunen we onze klant graag door de gratis haal en brengservice bij onderhoud of reparatie. .

Allround autobedrijf met liefde voor het vak

2019, 2029, 2039… We zullen blijven autorijden, ondanks de soms dure brandstoffen en ondanks de drukke wegen. Want: een auto geeft je vrijheid. Maar mensen willen niet alleen vrijheid, mensen willen ook zekerheid. En die zekerheid op autogebied, dat is onze missie.

Wij geloven dat – wat er ook gebeurt, en welke soort auto het ook is – onze klant op een vertrouwd adres zijn of haar auto wil kopen en laten onderhouden. Wij doen er alles aan om dat vertrouwen te geven.

Wat we doen

✔ Reparaties
✔ Autobedrijf voor alle automerken
✔ APK
✔ Busverhuur
✔ Aircoservice

Autobedrijf voor alle automerken

Onze monteurs hebben kennis van alle automerken. Of het nou gaat om een Peugeot, Opel, Toyota of Ford. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze werkplaats of bel voor een afspraak.

Nood? Bel ons!

036 549 8000

J. Bakerstraat 69, 1311 GC
Almere

Tel: 036 549 8000
info@quick-car-repair.nl

Working time

MA tm VR  09:00 – 18:00
ZA:  10:00 – 18:00
ZO:  GESLOTEN
SPOED:  24HR / 7DAGEN